Το νησί της Κω

Συναρπαστικές δραστηριότητες
στην ελληνική φύση

Location
Ανακαλύψτε μια ποικιλία από γραφικές παραλίες και αμέτρητα ιστορικά μνημεία!

Οι σύγχρονοι ταξιδιώτες δεν αναζητούν πλέον σουβενίρ αλλά καινούργιες εμπειρίες. Και το νησί της Κω προσφέρει τέτοια ποικιλία δραστηριοτήτων που είναι σχεδόν αδύνατο να μην δοκιμάσετε μερικές! Ανακαλύψτε αμέτρητες γραφικές παραλίες και ιστορικά μνημεία, όπως ο Πλάτανος του Ιπποκράτη ή το εμβληματικό Ασκληπιείο της Κω.

Το νησί της Κω είναι το τρίτο μεγαλύτερο νησί στα Δωδεκάνησα, διαθέτει ήπιο κλίμα καθ'όλη τη διάρκεια του έτους και μια ακτογραμμή σχεδόν 112 χιλιομέτρων. Όντας ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός, η Κως αποτελεί μια σοφή επιλογή όσον αφορά τις καλοκαιρινές διακοπές κυρίως για δύο λόγους. Πρώτον, λόγω της εύκολης πρόσβασης μέσω του διεθνούς και πρόσφατα ανακαινισμένου αεροδρομίου της και δεύτερον, λόγω των πολυάριθμων δραστηριοτήτων που προσφέρονται και δημιουργούν για μια ολοκληρωμένη ταξιδιωτική εμπειρία.

Ημερήσιες εκδρομές σε τριγύρω νησιά, σέρφινγκ, κατάδυση, πεζοπορία, ορεινή ποδηλασία, γευσιγνωσία σε επισκέψιμα οινοποιεία, ακόμη και παρατήρηση πτηνών (ναι, καλά διαβάσατε) είναι μερικές μόνο από τις δραστηριότητες που προσφέρει η Κως. Οι Αλυκές που βρίσκονται στο Τιγκάκι και θεωρούνται προστατευόμενη περιοχή Natura 2000, συχνά φιλοξενούν εξωτικά φλαμίνγκο! Φυσικά, είναι αδύνατο να μην κολυμπήσετε στα γαλαζοπράσινα νερά στο Τιγκάκι ή να μη δοκιμάσετε ιππασία στην παραλία, καθώς οι εγκαταστάσεις βρίσκονται μόλις ένα χιλιόμετρο μακριά από τις βίλες Taf. Ακόμη, η ποδηλασία είναι μια πολύ δημοφιλής δραστηριότητα στο νησί; νοικιάστε ποδήλατα και χρησιμοποιήστε τα για να περιπλανηθείτε. H Κως συχνά αναφέρεται και ως "νησί του ποδηλάτου", αφού διαθέτει ποδηλατόδρομους με μήκος λίγο μεγαλύτερο των 15 χιλιομέτρων. Οι γραφικές διαδρομές του νησιού θα ηρεμήσουν την ψυχή σας.

Leaves
Κλείστε τη δική σας Τaf βίλα